Ishockey

Patrik Hersley närmar sig OS

Published

on

Patrik Hersley har gjort stor succé i KHL och har på sina 17 spelade matcher gjort imponerande 18 poäng. Nu bekräftar han kontakt med Tre Kronors assisterande förbundskapten Peter Popovic inför OS.
– Jag har pratat lite med Peter Popovic och vi får se vad som händer, det är ju bara oktober, säger han till Sportbladet.

Den 31-årige backen bytte minst sagt upp sig när han fick sparken från sin dåvarande KHL-klubb Lokomotiv Yaroslavl och istället skrev på för storklubben SKA. Sankt Petersburg. Idag spelar han med storstjärnor som Pavel Datsyuk och Ilya Kovalchuk.

Den här säsongen har inletts på allra bästa sett, både för lagets och Hersleys del. 18 raka segrar för lagets del och 18 poäng på 17 matcher från Hersleys klubba. Ett minst sagt imponerande facit.

Nu tar backen från Höllviken sikt mot OS, och han bekräftar kontakt med den assisterande förbundskaptenen Peter Popovic.
– OS är speciellt. Ska jag vara ärlig så blev jag besviken först när NHL-killarna inte fick vara med. Sedan började jag att fundera – det här kan ju öppna för mig. Samtidigt är det ett annorlunda OS, men OS är ju alltid OS. Jag har pratat lite med Peter Popovic och vi får se vad som händer, det är ju bara oktober, säger han till Sportbladet.

Click to comment

Trending

Exit mobile version