Fotboll

Här är hela lottningen av Play-off spelet

Published

on

Play-off lottningen för VM i Ryssland är nu färdig. Det här är matcherna som kommer spelas mellan 11-14 november och 21-23 november.

 

Nordirland-Schweiz. Schweiz måste ändå ses som favoriter, efter ett klart godkänt kval slutade man precis bakom Portugal på hela 27 poäng. Endast en förlust och den kom mot just tabellettan portugal. Nordirland gjorde också ett klart godkänt kval, som helt väntat tog Tyskland förstaplatsen i grupp C men Nordirland står inte för en dålig insats. Man hamnade före lag som Tjeckien och Norge.

Kroatien-Grekland. Två lag som båda släppte in otroligt lite mål i kvalet. Det kommer garanterat bli anfallet som avgör hur det här mötet slutar. Kroatien släppte förbi sig, chockerande nog, Island i kvaltabellen. Vilket i många ögon kan ses som svagt, men vi alla vet ju vad Island är kapabla till nu för tiden.

Danmark-Irland. Två jämna lag i en kamp om VM-platsen som kan sluta hur som helst. Dock ska vi inte glömma att Danmark vann över Polen med 4-0 i det senaste mötet. Irland tog sig ur lite av en mardrömsgrupp genom att komma framför både Wales och Österrike.

Sverig-Italien. Enligt många är det den värsta tänkbara motståndare Sverige kunde fått och ja, det kan väl de flesta hålla med om. Ska man se det till det positiva så har ju Italien haft bättre lag än vad de har just nu. Sverige har en fin form som bekant och där man lyckades slå Frankrike i ett av mötena. Återstår att se om Janne Andersson gör några förändringar från 2-0 förlusten mot Holland i gruppspelet.

Click to comment

Trending

Exit mobile version