Bandy

BANDY: Han blir ny klubbchef i SAIK

Published

on

Nu är det klart han blir ny klubbchef i SAIK Bandy i den högstaligan i svensk bandy, Elitserien. Han har tidigare varit tillförordnad klubbchef.

Sedan januari har han varit tillförordnad klubbchef men nu står det klart att Rafi Makarian fortsätter och tar över som klubbchef för SAIK.

-Jag ser verkligen fram emot att vara med och bidra till att föreningen står sig starkt organisatoriskt och ekonomiskt. Det kommer att ta tid att nå dit men vi i klubben är fokuserade inför utmaningen, säger Rafi Markarian på klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag känner att SAIK Bandy är ett starkt varumärke som bidrar till samhällsutvecklingen lokalt och jag är tacksam över att ha fått chansen att kunna vara med och bidra till att stärka upp klubben på alla möjliga plan. Dessutom finns det ett stort engagemang i och runt föreningen som gör att jag har en bra känsla när jag tar mig an uppgiften.

Nya fokusområden

-Vi strävar att få kontinuitet i klubben och vi anser att Rafi är rätt person för uppgiften att bygga ett nytt hållbart SAIK Bandy där organisation och ekonomi kommer att vara fokusområden, säger ordföranden Per Kreji som menar att svenska bandy står inför stora utmaningar både på lokal och på riksnivå:

– Vi anser att även där är Rafi rätt person att leda SAIK in i framtiden genom att stärka kontaktnätet lokalt och mot andra bandyföreningar avslutar Per Kreij.

Click to comment

Trending

Exit mobile version